AQL atracciones_w

Serveis

Passa un dia inoblidable

i gaudeix del nostres menús

Si l’oferta d’oci del nostre parc és famosa per la seva varietat, també ho és la nostra oferta gastronòmica. Pots disfrutar d’un àpat lleuger amb una amanida, alguna cosa ràpida com una pizza o una hamburguesa o dinar tranquil•lament a les nostres fantàstiques terrasses.

AQL restauracion
shop

Botiga de regals

La nostra botiga disposa d’una àmplia oferta de productes propis d’un parc aquàtic com els banyadors, cremes solars, tovalloles, bombolles per nedar, ulleres de sol, xancletes…, i articles de regal que et faran recordar de forma inoblidable la teva visita al nostre parc.

Aqualeon Fast Pass

Menys esperes, més diversió! 

Amb el servei de Fast Pass, tindràs accés mes ràpid als flotadors de les atraccions més populars. Així, esperes menys en les files i pots treure més profit del teu dia al parc.

El servei de Fast Pass està disponible per a la seva compra al parc, no obstant això també pots comprar Fast Pass en internet. Les unitats són limitades i podrien variar de preu.

Fast Pass gratuït en cas que es compleixi un dels següents requisits:

  • Menor d’edat amb discapacitat igual o superior al 33% i el seu acompanyant adult.
  • Persona amb discapacitat igual o superior al 33% i barem de mobilitat reconegut. Fast Pass per a l’acompanyant en cas de necessitat acreditada.
  • Persona amb discapacitat igual o superior al 75% i el seu acompanyant adult.

Altres serveis

Parking

Pàrking: 5,00€

Hamacas

Hamaca: 5,00€

Taquillas

Taquilla: 6,00€ + fianza de 5,00€

Contactar
1
💬 Necessites ajuda?
Aqualeon
Hola 👋 En què et podem ajudar?