Programes educatius

Programes educatius

aqualeon-programaseducativos
Al nostre parc hi trobareu dues àrees ben diferenciades:

 

  1. Safari de carnívors: canviareu d’autocar i pujareu a un autobús, des d’on podreu contemplar els grans felins (lleons,tigres i jaguars), i també els óssos bruns.
  2. Minizoo: aquesta és l’àrea del parc on podreu visitar les instal•lacions dels conills, els suricates…

 

[tabgroup]
[tab title=”EDUCACIÓ”]

El Departament d’Educació d’Aqualeon ha elaborat el programa educatiu adreçat als centres educatius, amb uns objectius:

  1. Apropar la grandiositat de la vida salvatge a l’alumnat.
  2. Sensibilitzar l’alumnat sobre la importància de la conservació de totes les formes de vida.

En definitiva, a Aqualeon el vostre alumnat podrà conèixer i aprendre a conservar formes de vida llunyanes des d’una perspectiva privilegiada.

[/tab]

[tab title=”ACTIVITATS”]

Un cop arribeu al parc, el personal del departament d’educació us lliurarem el programa amb l’horari previst de cadascuna de les activitats per a la visita.

1.Itineraris educatius:

Un/a monitor/a d’Aqualeon acompanyarà el grup per fer els itineraris i els explicarà el que aniran descobrint.

a. Descobreix els animals de Minizoo!: Els nens i les nenes coneixeran d’una forma molt propera els animals que tenim al Minizoo.

2. Gimcana del naturalista:
Una proposta emocionant i divertida on els nens i nenes a través del joc de pistes aprendran un munt de coses noves sobre els animals d’Aqualeon.

3. Tallers:

Propostes molt diverses per aprofundir en alguns aspectes relacionats amb la vida animal i vegetal.

3.1. Au, mamífer o rèptil, què sóc?: A través d’un joc de classificació l’alumnat descobrirà i coneixerà les característiques i les diferències entre aus, mamífers i rèptils.

3.2. Coneixent els grans felins: Durant el recorregut del safari de carnívors un monitor o monitora d’Aqualeon explicarà com viuen els nostres grans felins: tigres de Sibèria i Bengala, lleons africans i jaguars.

3.3. Trobada amb els Rèptils!: Activitat on s’introdueix al món dels rèptils i on s’afavoreix la trobada amb alguns exemplars representatius dels mateixos.

3.4. Taller d’alimentació i d’enriquiment: Què mengen i com mengen els animals? Activitat que introdueix en els diferents tipus d’alimentació dels animals (herbívora, carnívora i omnívora). I on, l’alumnat prepararà el menjar per algun dels animals del Minizoo i els el portarà.Prepararem joguines que faran que els nostres animals s’entretinguin, es moguin, juguin, s’amaguin… tal com ho farien en el medi salvatge, i treballarem perquè cada dia sigui una nova experiència.

4. El Petit Explorador:

Un joc mitjançant el qual els nens i nenes descobriran moltes curiositats dels nostres animals i del seu entorn acompanyats del monitors/es d’Aqualeon.

QUADRE RESUM D’ACTIVITATS CURS 2013-2014

AQUALEON-EDUC-13-14_600

[/tab]

[tab title=”ALTRES SERVEIS”]

 

[/tab]

[tab title=”MÉS INFORMACIÓ”]

DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ AMBIENTAL

Finca Les Basses, s/n
43716 Albinyana – Tarragona
Tel.: 977 68 76 56 Fax: 977 68 78 23

[/tab]
[/tabgroup]

*Per informació i reserves enviï un correu electrònic a [email protected] i faci constar el nom de l’escola, telèfon i persona de contacte.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra Política de cookies | OK