VISITA VICEPRESIDENTA GENERALITAT, JOANA ORTEGA 2013

August 1, 2013

 

 

LA VICEPRESIDENTA DEL GOVERN DE LA GENERALITAT, JOANA ORTEGA, HA INAUGURAT LES NOVES INSTAL•LACIONS DEL PARC ACUÀTIC AQUALEON

 

 

El Grup Aspro, propietari d’Aqualeon, ha invertit 3,2 milions d’euros en la millora de les seves instal•lacions i en les noves atraccions.

 

 

Albinyana, 26 de juliol. La Vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ha presidit la inauguració de les noves instal•lacions del parc aquàtic, AQUALEON. En aquest acte d’inauguració també han estat presents l’Alcalde d’Albinyana i Delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, el President de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i Tous junt amb el President d’ASPRO, Juan Carlos Smith. També varen estar presents nombrosos alcaldes i autoritats de la Comarca.

 

 

La Vicepresidenta ha declarat que “l’èxit d’ Aqualeon i de la seva oferta lúdica comporten moltes més visites a la comarca, aquest fet repercuteix en el progrés de Catalunya. Catalunya no és solament la seva magnífica capital, la qual estem molt orgullosos, sinó que Catalunya és tot un país, tot un territori integral on cada una de les seves parts és de vital importància per tot el conjunt”. Per part de Juan Carlos Smith, President del Grup ASPRO, propietari d’ Aqualeon ha declarat que “La inversió realitzada ha convertit AQUALEON en el parc aquàtic de referència a Catalunya i el més important d’aquestes característiques dins d’Europa. Tot això denota la vocació de permanència de la Companyia amb inversions sostenibles en el temps”

 

 

Segons Smith, “El Parc representa un element dinamitzador de l’economia de la zona, no tant sols mitjançant la generació de llocs de treball, sinó també a través de la consolidació del turisme d’oci, un sector emergent dins la comunitat autònoma catalana. Estimem que l’impacte econòmic en la zona de influència és de gairebé quatre mil•lions d’euros”.

 

 

AQUALEON, el parc aquàtic dedicat a la naturalesa més gran d’Europa, ha invertit 3,2 milions d’euros en la millora dels seus equipaments i infraestructures. Aquesta inversió forma part de la posada en marxa del seu Pla Estratègic, objectius dels quals són el seu compromís amb el desenvolupament turístic i la creació de llocs de treball, 100 directes i aproximadament un centenar indirectes. L’impacte econòmic que té el parc dins la comarca es calcula en 3,8 milions d’euros anuals, el que comporta un important impuls pel negoci local del Baix Penedès.

 

 

Les inversions realitzades a AQUALEON no únicament han millorat les instal•lacions i han creat noves atraccions, sinó que paral•lelament s’han destinat a la millora dels criteris mediambientals i d’innovació tecnològica. Situat en el poble d’Albinyana, a la comarca del Baix Penedès, AQUALEON es troba dins la Serra del Quadrell, dins la Costa Daurada, en un ecosistema típic de la zona Mediterrània.

 

 

El parc té un aforament màxim de 4.500 visitants diaris i es caracteritza principalment, pel nombrós públic de caràcter familiar, sent el 60% adult i el tant per cent restant comprés per nens i nenes de totes les edats. Des del 2008 més de 617.000 persones van visitar AQUALEON, en els que destaquen els 120.000 visitants que van gaudir del seu temps d’oci la temporada passada en aquest Parc Aquàtic.

 

 

Aquest parc és l’únic centre d’oci europeu dedicat a la natura que ofereix a més un safari. Les seves instal•lacions de més de 800.000 metres quadrats, es troben en plena muntanya en un ecosistema típic del mediterrani rodejat d’un centenar de margallons, espècie protegida a Catalunya, més de 3.000 pins blancs, 200 oliveres arbequines i nombrosos garrofers i avellaners.

 

 

El perfil del visitant per nacionalitat és el següent: el 83% és espanyol, el 4% és inglès, portuguès i alemany, 3% rus i el 1% restant procedeix dels països de Benelux. I distribuïts per franges d’edat, trobem que el 60% dels visitants són públic adult, respecte el 40% comprés per nens i nenes de totes les edats.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra Política de cookies | OK