Novetats aquàtiques 2013

June 18, 2013

  • AQUALEON presentarà aquest any diverses novetats aquàtiques perquè en pugui gaudir tota la família
  • Al parc hi ha, a més a més, diversos exemplars de felins propietat de la Generalitat, que seguiran formant part de la família AQUALEON aquesta temporada

 

Aqualeon, l’emblemàtic parc aquàtic de la Costa Daurada, situat a la localitat  tarragonina d’Albinyana, està portant a terme els últims treballs d’actualització i remodelació de les instal·lacions per a tenir-ho tot a punt el pròxim 15 de  juny, data prevista per a  l’obertura del centre. Com cada any, el parc  inaugurarà la temporada  amb noves sorpreses que faran les delícies de grans i petits. En definitiva, Aqualeon és la millor opció per a viure una experiència inoblidable aquest estiu; una opció en la qual  l’aigua i els animals seran els grans protagonistes.

 

Recentment, la premsa de la zona es feia ressò del trasllat d’uns exemplars de cob lichi (Kobus leche  smithemani), o antílop negre que pertanyen a la Generalitat de Catalunya i  que Aqualeon estava cuidant.  De tota manera, aquest trasllat no ha afectat  gens  la normalitat del treball  al parc ni  l’oferta d’oci, ja que  aquests animals no estaven exposats al públic.

 

En els darrers tres anys Aqualeon  ha fet una forta inversió  en la millora de la seva oferta aquàtica, així com de les seves instal·lacions i serveis. Aquest any, el parc té reservades   diverses sorpreses per al públic a la zona aquàtica ,  i preveu continuar amb l’exhibició de diversos exemplars de felins, que són tan

apreciats pels  visitants, i del minizoo . “Estem esperant expectants l’arribada del 15 de  juny per  obrir les portes  del parc al públic  i veure com reaccionen davant les novetats previstes per a aquest any. A això  hi sumem els felins i el nostre minizoo . Vull afegir, també, que la informació que tenim de la Generalitat, propietària  dels felins d’Aqualeon,  és que a curt termini  no han de ser traslladats”, assenyala Alfons López, director d’Aqualeon.

 

D’aquí a només unes quantes setmanes, els grans amants de la natura podran gaudir de les 80 hectàrees d’extensió d’Aqualeon, un marc incomparable en el qual  gaudir de la bellesa dels animals que hi habiten  i al mateix temps  divertir-se amb les seves 12 atraccions aquàtiques i més de 20 tobogans.

 

 

Respecte d’Aspro

 

Aspro, el major operador de centres d’oci d’Europa, va ser fundat  el 1991, i des d’aleshores ha aconseguit constituir una companyia que integra  41 centres a  vuit països. Aspro aposta per donar un servei de qualitat cuidant al màxim els detalls, la higiene i la seguretat.   L’any 2012, el grup  va  donar feina a 1.600 persones,  que en temporada alta han arribat a ser més de 3.500.

 

A Espanya  hi ha  12  parcs com aquest, tant aquàtics com zoològics, com marins, i aquaris, que es reparteixen entre Catalunya, Balears, Andalusia i Canàries, i que reben al llarg de l’any  gairebé quatre milions de persones (www.aspro-ocio.com).

 

Més informació

Verónica Catediano; Beatriz Santa Teresa

evercom

[email protected][email protected]

Telf. 93.415.37.05

 

Aqualeon

[email protected]

Telf. 977.687.656.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra Política de cookies | OK