Tickets

Goti show

El director de escena Rovirart de la companyia Ritualegría ha creat especialment per Aqualeón un espectacle multi-disciplinar per a totes les edats amb un marcat caràcter internacional.

 

Partint de l’imaginari del parc, en el show apareix la Goti (gota emblema del parc), acompanyada per la música en directe de la Banda Forània. Una fanfara de 5 músics alegre i colorista que amb les seves coreografies i comicitat divertirà al públic fent-lo partícep d’una tarda inoblidable.

 

En un determinat moment del show, els espectadors es veuran sorpresos per una serp d’aigua, de 12 metres de llarg a l’estil dels dracs xinesos, que simbolitza un dels tobogans d’aigua del parc.

 

Un espectacle de cloenda de día amb una atractiva i innovadora posada en escena que de ben segur dotarà de dinamisme i frescor el parc d’Aqualeón.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra | OK Política de cookies